c

Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturie montes, nascetur ridiculus mus. Curabitur ullamcorper id ultricies nisi.

1-677-124-44227 184 Main Collins Street, West Victoria 8007 Mon - Sat 8.00 - 18.00, Sunday CLOSED
Follow Us
3 – 4 months

TransformMe

Fat loss and body recomposition

METHOD

Focus: gewichtsverlies en/of spieropbouw
Publiek: all-round
Opmerking: is gebonden aan voedingsplan

INTAKE

Intake + assessment van +/- 2 uur. Hierin schetsen wij een beeld van de klant zijn/haar huidige gewoontes, lichamelijke functionaliteiten/mogelijkheden (niveau bepalen) en stemmen we het resultaat af op het gekozen traject.

METHOD

Onze begeleiding bestaat uit een op maat gemaakte traject voor een periode van 3 – 4 maanden. Tijdens deze periode streven wij naar constante progressie door verschillende training en/of voedings-methodes toe te passen in functie van de klant zijn/haar doelstelling. Dit waarborgen wij door voortdurend in te spelen op bio-feedback van de klant alsook resultaten van de gemeten parameters tijdens de tweemaandelijkse opmetingen.

GOOD TO KNOW

Tijdens dit traject, gaan we naast het begeleiden van de klant op niveau van voeding en training, ook opleiden in hoe ze de geleerde methodes kunnen integreren in hun oude gewoontes zodat er blijvend resultaat is na de begeleiding.

AnL
quote
Ik had continue last van ontstekingen aan mijn knieën en stond op punt een dokter te vragen er een spuit in te zetten. Op dat moment overtuigde Jelle mij te kiezen voor professionele begeleiding om het knie probleem op te lossen. Mijn skivakantie was het eerste doel. Ik wou niet zoals vorige jaren moeten stoppen van pijn aan de knieën. Het eerste resultaat was direct zichtbaar op skivakantie. Op het einde van de dag voelde mijn benen nog fris én had ik absoluut geen last van mijn knieën. Omdat ik voelde dat ik bleef evolueren zowel op fysiek als mentaal vlak bleef ik de professionele begeleiding verder zetten. Een nieuw doel werd gesteld door de combinatie met een voedingsschema. Zelf volgde ik nooit een dieet, at ik reeds gezond en sportte ik veel. Toch wilde ik graag de kilo’s die er met de jaren bij kwamen terug af krijgen, wat voor mezelf alleen een onmogelijke opdracht was. Ik startte het nieuwe plan met vertrouwen en voerde het uit. Het resultaat was boven verwachting met -7kg op 3 maanden en vooral een grote daling in vetpercentage. Veel mensen gebruiken “ik heb geen tijd” als excuus om niet te starten. Als mama van 2 kids, consultant bij bedrijven en stichter van een start-up had ik alles behalve “tijd”. Ik ben ervan overtuigd dat de realisaties de afgelopen periode enkel mogelijk waren door mijn fysieke en mentale kracht die ik dankzij de professionele begeleiding heb kunnen opbouwen en bewaren zelf in een moeilijke corona tijd. Van 1 ding heb ik spijt. Ik had hier liever vroeger aan gestart. Ik ben heel benieuwd naar mijn verdere evolutie mentaal, fysiek, professioneel. Op deze manier kan ik in elk geval het doel om tot mijn 99 te blijven sporten waarmaken. Bedankt Jelle

An – Consulent / ondernemer

Andere trajecten

SkiPerformance