c

Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturie montes, nascetur ridiculus mus. Curabitur ullamcorper id ultricies nisi.

1-677-124-44227 184 Main Collins Street, West Victoria 8007 Mon - Sat 8.00 - 18.00, Sunday CLOSED
Follow Us
3 – 4 months

EnhanceMe

Muscle gain, performance & contest prep

METHOD

Focus: spieropbouw, verbeterde all-round sportprestatie of voorbereiding in fitness wedstrijden
Publiek: reeds ervaren sporter
Opmerking: gebonden aan voedingsplan

INTAKE

Intake + assessment van +/- 2 uur. Hierin schetsen wij een beeld van de klant zijn/haar huidige gewoontes, lichamelijke functionaliteiten/mogelijkheden (niveau bepalen) en stemmen we het resultaat af op het gekozen traject.

METHOD

Onze begeleiding bestaat uit een op maat gemaakte traject voor een periode van 3 – 4 maanden. Tijdens deze periode streven wij naar constante progressie door verschillende training en/of voedings-methodes toe te passen in functie van de klant zijn/haar doelstelling. Dit waarborgen wij door voortdurend in te spelen op bio-feedback van de klant alsook resultaten van de gemeten parameters tijdens de tweemaandelijkse opmetingen.

GOOD TO KNOW

Tijdens dit traject, gaan we door middel van periodisatie principes (accumulatie vs intensificatie fases) inspelen op de fysieke progressie van de klant waar kracht/krachtuithouding centraal staat. Dit proces wordt onderbouwd door een specifiek voedingsplan die voor de nodige fysieke prikkels zorgt ikv de gewenste doelstellingen (geschikt voor ervaren sporters – tem topsporters).

1517483153786
quote
Inspiratie, motivatie zijn de eerste woorden die bij me opkomen. De energie, zowel fysiek als mentaal, die Jelle me heeft gebracht, had ik niet voor mogelijk geacht. Jelle heeft me (on)bewust bewust gemaakt van hoe we omgaan met ons lichaam, hoe we bewegen.
Hopefully, a never ending story!
Sofie – CFO

Andere trajecten

SkiPerformance

Volg ons online

facebook                linkedin                instagram