c

Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturie montes, nascetur ridiculus mus. Curabitur ullamcorper id ultricies nisi.

1-677-124-44227 184 Main Collins Street, West Victoria 8007 Mon - Sat 8.00 - 18.00, Sunday CLOSED
Follow Us
3 – 4 months

ReprogramMe

Access & correct

METHOD

Focus: in kaart brengen en versterken van zwakke lichaamsonderdelen
Publiek: bureaumedewerkers, medewerkers die veel in de auto zitten of in het algemeen weinig beweging hebben en dagelijks last ervaren in verschillende onderdelen van het lichaam
Opmerking: niet gebonden aan voedingsplan

INTAKE

Intake + assessment van +/- 2 uur. Hierin schetsen wij een beeld van de klant zijn/haar huidige gewoontes, lichamelijke functionaliteiten/mogelijkheden (niveau bepalen) en stemmen we het resultaat af op het gekozen traject.

METHOD

Onze begeleiding bestaat uit een op maat gemaakte traject voor een periode van 3 – 4 maanden. Tijdens deze periode streven wij naar constante progressie door verschillende training-methodes toe te passen in functie van de klant zijn/haar doelstelling. Dit waarborgen wij door voortdurend in te spelen op bio-feedback van de klant alsook resultaten van de gemeten parameters tijdens een maandelijks assessment.

GOOD TO KNOW

Tijdens dit traject, gaan wij naast de fysieke begeleiding, de klant gewoontes bijbrengen die bijdragen aan het onderhouden van de geboekte resultaten. Indien er disfunctionaliteiten waargenomen worden tijdens het assessment, schakelen wij hulp in van een top-kinesist om de begeleiding zoveel als mogelijk te onderbouwen met wetenschappelijke kennis.

allen-taylor-QW9W92SdJ54-unsplash
quote
De lockdown was het ideale moment om te starten met Personal & Small Group training, als alternatief voor het sluiten van onze vertrouwde sportclub. En we zijn nog elke dag blij dat we dit konden doen samen met Jelle, in wie we altijd veel vertrouwen hebben gehad. Wat absoluut terecht is gebleken. Begeleid worden door iemand met zoveel passie, energie, aandacht én kennis, geeft ons elke keer ongelooflijk veel voldoening én plezier. De progressie en groei die we hebben doorgemaakt én nog steeds doormaken, dankzij die persoonlijke begeleiding, maakt ons hongerig naar meer. We leren onszelf niet alleen verbeteren op sportief vlak. We leren onszelf, ons lichaam én het functioneren ervan steeds beter kennen. Jelle maakt er een punt van ons steeds de achtergrond, het waarom, van oefeningen en methodes uit te leggen. En het is dat, die meerwaarde, die onze coach onderscheidt van vele andere in het vak. En de kracht van hem als Personal Coach.

Dorin – Functioneel Business Consultant

Andere trajecten

SkiPerformance