c

Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturie montes, nascetur ridiculus mus. Curabitur ullamcorper id ultricies nisi.

1-677-124-44227 184 Main Collins Street, West Victoria 8007 Mon - Sat 8.00 - 18.00, Sunday CLOSED
Follow Us

The Ski Concept

In samenwerking met Sneeuwsport Vlaanderen en Josk.

PowerMe beschikt over een team van hoogopgeleide skileraren (via Sneeuwsport Vl) met meer als 10 jaar ervaring in het geven van technische stages (ski/snowboard van alle niveaus) en fysieke voorbereidingen. Ben je op zoek naar een skileraar voor een weekend of mid-week, wil jij jezelf fysiek voorbereiden voor je wintersport seizoen en zoek je een personal trainer met specifieke ervaring in de sector? Wij bieden alles aan gaande van trainingen tot het organiseren van je skireis in samenwerking met betrouwbare partners.

Interesse? Contacteer ons voor meer informatie.

a
PHOTO-2022-01-31-15-43-04
quote
Jelle heeft mij geleerd correct te bewegen en mijn lichaamskracht efficient te gebruiken. Hij is begaan met mijn gezondheid en wil er voor zorgen dat ik besef hoe ik de juiste spieren moet en kan aanspreken voor een beweging. Hij zorgt voor veel variatie binnen een gestructureerde aanpak en vertrekt met het aanleren van een sterke basis en correcte techniek. Kleine en subtiele aanpassingen zorgen voor een consequente groei in kracht en zelfvertrouwen. Ik dacht sterk te zijn, maar dankzij Jelle besef ik dat ik nog veel meer uit mijn lichaam kan halen door focus en opbouw, met behulp van zijn sterk gepersonaliseerde aanpak. Het gaat niet om zo maar sterker worden, maar vooral om mij aan te leren de juiste spier(groep)en te gebruiken door een neurologische connectie/automatisme aan te kweken waardoor alles in het leven makkelijker, soepeler en veiliger voor mijn lichaam gebeurt. Hij motiveert mij om in iedere oefening en inspanning tot het uiterste te gaan, maar waakt er tegelijk ook over dat ik leer om zelf te herkennen wanneer de fysieke grens is bereikt. Zijn sessies zijn doorspekt met theoretisch onderbouwde uitleg over het hoe en waarom en wat we moeten veranderen om het juiste te gaan aanleren. Zijn opgewekte en energetische persoonlijkheid zorgt voor een aanstekelijke vibe tijdens de trainingen. Jelle heeft mij een betere versie van mezelf leren kennen door mij mijn eigen kracht te leren benutten. And I love him for that!

Davy M. – Functional & QA Analyst

ALONE YOU'LL GO FAR. TOGETHER WE'LL GO FURTHER.